I dagens avsnitt pratar vi om den stundande tävlingen i bänkpress, samt om två nya träningsstudier. Vi besvarar även ett par lyssnarfrågor!
- 00:30 – Försnack om Philips diet och vår stundande bänkpresstävling
- 11:00 – Visualisering för att öka styrkan i frontböj med 5 % – på tre dagar.
- 19:30 – Hur påverkas styrkan om du maxar i knäböj varje dag i fem veckor?
- 32:15 – Lyssnarfrågor: Varför brygga i bänkpress?
- 35:40 – Varför hålla så brett i bänkpress?
- 39:35 – Hur snabbt tappar man styrka när man är borta från gymmet?
Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).
Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!
Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!
Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!
Relaterade länkar
Relaterade artiklar:
Tidigare avsnitt av podcasten:
- Avsnitt 60: Era frågor om val av skivstång, marklyft, träningsprogram och mycket mer!
- Avsnitt 59: Så bygger du muskler på vegetarisk kost
- Avsnitt 58: Nacke, vader och underarmar – bortglömda muskelgrupper av goda skäl?
Annat:
- Poddens RSS: http://styrkelabbet.libsyn.com/rss
- Styrkelabbet på iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/styrkelabbet/id1073697632
Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!
Fel avsnitt länkat här i artikeln. Däremot är det rätt avsnitt i podcast-appen.
Det gick dock att komma förbi det genom att välja avsnittet via menyn 🙂
Sorry! Har fixat det nu. 🙂
Det här var helt klart höjdpunkten på min dag. Tack för en grym pod
Grymt kul att höra! 🙂
HALLÅ Lyssnarfråga: Jag undrar hur proteinpulver (t.ex whey80/100) står sig i matlagning eller bakning där de utsätts för värme under tillagningen, förändras näringsvärdet eller protein kvalitén? Tack, nördar 🙂