Avsnitt 77: Era frågor om att bygga muskler vid kaloribalans och mycket, mycket mer!

I dagens avsnitt drar vi igenom en ny hög med frågor från er lyssnare!

Hålltider:

  • 00:30 – Försnack
  • 05:10 – Hur ska man träna när Stronglifts 5×5 inte längre fungerar?
  • 12:30 – Hur lägga upp två knäböjspass/vecka?
  • 17:40 – Vad händer om man ligger exakt i kaloribalans och styrketränar?
  • 24:20 – Vad tycker vi om ABCDE-metoden?
  • 26:30 – Bäst att mäta protein i förhållande till kaloriintaget (E%) eller kroppsvikt (g/kg)?
  • 31:30 – Övningar man kan göra hemma för att bli starkare i de tre stora?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag och Philip använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Relaterade inlägg:

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!



4 svar på ”Avsnitt 77: Era frågor om att bygga muskler vid kaloribalans och mycket, mycket mer!”

  1. Hej,
    Grym podcast, och ber om ursäkt ifall frågan varit i tidigare avsnitt.

    Sambandet mellan intagande av proteinpulver (eller eventuellt snarare mjölkprotein) och sämre hy – vilken substans finns i detta påstående?
    /Aalex

    (Som intar 1 skopa pulver per dag + en extra efter (inte i omklädningsrummet dock, Thank you very much!) varje gympass.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.