Avsnitt 175: Våra bästa tips för att välja, modifiera och byta ut träningsprogram

Vad har vi lärt oss om träningsprogram under våra år som aktiva?

Ganska mycket, vill vi gärna tro. Och den senaste tiden har vi båda två tagit oss an klienter som vi coachar i styrkelyft. Så det här med att välja rätt träningsprogram, modifiera ett befintligt eller skriva ett eget, är något vi klurar mycket på.

I dagens avsnitt kokar vi ned allt till våra bästa tips och råd om träningsprogram, inklusive hur du ska veta när det är dags att byta!

Sedan är det dags för det vi alla gillar allra mest: Daniel killgissar!

Den fjärde upplagan bjuder på två minst sagt kluriga frågor. Vem vinner en bänkpresstävling mellan Edward Blom, Leif G.W. Persson och Ernst Kirchsteiger? Vad vad skulle Daniel välja mellan att bli odödlig men genast tvingas färdas 3 000 år tillbaka i tiden, eller att få 10 000 kr varje gång han är naken, med klausulen att det också livestreamas till hela världen?

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 03:30 – Dagens ämne: Våra bästa tips för att välja, modifiera och byta ut träningsprogram
  • 37:35 – Daniel killgissar #4

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!



Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.