Avsnitt 209: Styrkelabbets årskrönika 2019

God fortsättning, kompis! 2020 är här och vi inleder det nya året (och decenniet) med att blicka både bakåt och framåt.

Så … Vad har hänt i Styrkelabbets universum 2019? Hur gick det med våra nyårslöften? Har vi några nya? Kommer Daniel lyckas marka 300 kg före Josef Eriksson?

Vi betar av smått och gott i första halvan av dagens avsnitt, innan vi ägnar andra halvan åt ett djupare, mer personligt samtal om kroppsviktsideal, egna utmaningar och hur vi ska försöka ta oss an framtiden med lite mer sans och balans.

Eftersom det här är andra året i rad vi gör en årskrönika här i podden, får det nog räknas som en tradition nu. Kanske den finaste vi har här i Sverige? 😉

Hålltider:

  • 00:00 – Styrkelabbets årskrönika

Dagens avsnittbild är gjord av Niklas Olovsson.

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!



1 svar på ”Avsnitt 209: Styrkelabbets årskrönika 2019”

  1. Styrkelyft genom livet- hur börjar en 10-15 åring att träna SL och vad kännetecknar olika faser genom livet och hur kan en livslång karriär inom SL se ut och förbli skadefri – För visst är det målet för sporten, att vara ett funktionellt alternativ för god allmänhälsa i en stark kropp, som även motionärer kan tävla i och se sina egna framsteg prestigelöst.

    Intressant för yngre hungriga lyftare som får snabb respons på hård träning, men på bekostnad av rörelseapparatens helhet i sin förlängning. 5,10,15,30-40 år senare. Noll- vision,

    Könsrelaterat, åldersrelaterat, erfarenhetsrelatetat och vad har kännetecknat sporten under olika epoker, och vad det gett för konsekvenser

    Tycker det vore intressant, å lovar att för första gången lyssna på er pod. Då jag hittills bara hör om vad som pågår.., till viss del

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.