I mångas ögon handlar hälsa om att välja bort. Välj bort alkohol, välj bort socker, fett eller gluten. Välj bort lättja och förlustelser.
Krögaren Daniel Crespi gör tvärtom. Redan från barnsben har hans liv handlat om att söka efter och utforska livets goda, från odödliga rätter till fina viner, kubanska cigarrer och rysk fulsprit.
Det här är alltså en podd om träning, idrott, kost och hälsa – och i dag lyfter vi i hedonism.
Vi pratar även om hur Daniels restauranger och hotell har hanterat coronapandemin, hur väldigt många hundratals kilogram han egentligen har bänkpressat och padel, så klart.
Gå och samla hedoner nu!
Hålltider:
- 00:00 – Försnack
- 03:40 – Veckans gäst: Daniel Crespi
Du kan lyssna på avsnittet via spelaren nedan, ladda ned det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på I dag lyfter vi i din podcastapp eller på Spotify (sök på ”i dag lyfter vi” eller ”styrkelabbet”).
Mer av Daniel:
- På Instagram
- På Twitter
- Boken Hedonisten hos Adlibris
- Boken 30 odödliga rätter hos Adlibris
- www.djuret.se
- www.laragazza.se
- www.theburgundy.se
- www.tweedbar.se
Prenumerera på I dag lyfter vi redan nu
Genom att prenumerera på podden redan i dag får du nästa veckas avsnitt direkt i din podcastspelare.
Direktlänkar till tre populära poddspelare:
Använder du en annan tjänst? Sök efter ”I dag lyfter vi” eller ”Styrkelabbet” så hittar du oss.
Fem senaste avsnitten av I dag lyfter vi:
- 22. Joanna Swica om Robinson och tjusningen med jävliga utmaningar
- 21. Emma Frans om farorna med enkla sanningar och tvärsäkra svar
- 20. Andreas Guiance om att göra Sverige tyngre
- 19. Fatmir Seremeti om att förlora synen men vinna kampen
- 18. Lukas Svärd om könskorrigeringen, manlighet och Elitstyrkans hemligheter
- 17. Elaf Ali om att bryta sig fri från hedersförtryck